Zaterdag 28 mei

Inmiddels is het een traditie geworden, onze coachingdag. Na diverse jaarlijks terugkerende coachingdagen, gaan we in 2022 lekker door met dit mooie initiatief.

Wij streven altijd naar “meer” en ” beter” met dit evenement. Dit gaat ons dit jaar dan ook wederom lukken want wij pakken weer uit!

Op deze dag kunnen veteranen geheel vrijblijvend kennis maken met 5 verschillende manieren van coaching en 1 workshop Yogability. Naast dat deze dag je meer inzicht geeft in de wereld van coaching op verschillende manieren, belooft het een gezellige en actieve dag te worden!

De coaching activiteiten:

Klik op de onderstaande activiteiten voor meer informatie.

Coaching met boogschieten
jac rongen | Stichting Veteranen 2 Can Rule

Bij Jac Rongen kun je boogschieten. Dat kan zo simpel zijn als in- en uitademen. Maar meestal kom je tijdens het schieten allerlei spanningen tegen die je lijf in de afgelopen jaren heeft opgeslagen. Daar kun je dan wat mee doen. (ruim 1 uur)

Peter Wijnholds is van Identity Craft, een team ervaren trainers en coaches die kinderen, jongeren en volwassenen coachen en begeleiden.
Zij gebruiken bushcraft methodes als vuur maken en onderkomen bouwen om aan identiteit ontwikkeling en persoonlijke groei te werken. Dit gebeurt altijd buiten in de natuur.  (ruim 1 uur)

Peter Wijnholds | Stichting Veteranen 2 Can Rule

Vivian Onstenk is veteraan en paardencoach. Met deze combinatie van passies helpt ze collega’s en ex-collega’s. Ze gebruikt haar paarden als coachmiddel zodat je beter in het leven komt te staan. (ruim 1 uur)

Effectief herstel voor body en mind.

Yogability is een functioneel trainingsconcept gebaseerd op de 3 pijlers: mind, movement en breathwork. Het helpt je om jouw mobiliteit, flexibiliteit, balans en lichaamsbewustzijn te vergroten. Ook kun je met Yogability je (ademhalings)spieren versterken, sneller herstellen, meer focus creëren en je algehele ademhaling verbeteren.

Deze dag reikt Sebastiaan (militair, veteraan en yogadocent bij defensie) jou een aantal praktische tools aan. Door langzaam en bewust te bewegen waarbij je je ademhaling gebruikt als focuspunt, maar ook als middel om te kunnen ontspannen, maak je kennis met meditatie en verschillende ademhalings- en ontspanningsoefeningen wat bijdraagt aan fysiek en mentale balans.

Doe je mee? Zorg dat je makkelijk zittende kleding aan hebt.

Fares | Stichting Veteranen 2 Can Rule

Fares Boustanji van het bedrijf Rebird zet zijn team van roofvogels in. Ze bieden je inzichten, en mogelijk een nieuwe manier van denken en handelen. Je kunt onderzoeken wat het voor jou betekent om vanuit vertrouwen en veiligheid te handelen. (ruim 2 uur)

Wat is de basis van succes?

De basis van succes is uiteindelijk “DE RUST” die je in jezelf kan ervaren. Van daaruit is het namelijk mogelijk om een juiste focus en balans te creëren.
Maar ik ken geen rust hoor ik je nu al zeggen; “ik sta altijd aan..”
Omhangen en volgen? Nee, ga rustig zitten en volg me.

Uiteindelijk speelt alles zich namelijk af in je hoofd. Dat is de plek waar je onderbewustzijn alle programma’s opstart met alle gevolgen van dien. En dat is dan ook de plek die we willen gaan laten ervaren dat het ook anders kan.

Geleide meditatie Plus+ noemt men deze aanpak wel eens. Het is geen meditatie, geen mindfulness en geen hypnose. Maar wat is het dan wel?

Een manier om helemaal in jezelf te keren door de ander (mij in dit geval) te volgen. En dat is wat wij veteranen uiteraard goed kunnen: volgen.

Dat is de enige vereiste om deel te kunnen nemen aan deze coaching activiteit. Je hoeft niets te zeggen, niets te doen behalve het opvolgen van de suggesties die je krijgt aangeleverd. Visualiseren, horen, voelen, ervaren en misschien zelfs wel ruiken en proeven.

Wazig? Nee verre van dat zelfs. Tijdens deze coaching activiteit doen we dit in een groep maar normaliter kan dit ook op individuele basis worden aangeboden.

Ik ben Evert Kampert, ik laat je graag kennis maken met Meditatie Plus+!

Voor meer informatie:

www.atyourown.nl

 

Wie, Wat, Waar

De dag is verdeeld in 2 dag delen. Je kunt kiezen om in de ochtend (10.00-12.30) of in de middag (13.30-16.00) of natuurlijk allebei de dagdelen, deel te nemen aan de activiteiten. Per dagdeel kun je 2 Coachingsactiviteiten volgen met uitzondering van de “Coaching met Roofvogels”, deze activiteit zal één geheel dagdeel in beslag nemen.

Voor het ochtendprogramma ben je van harte welkom vanaf 09.30 en voor het middagprogramma vanaf 13.00. Wees op tijd!

Mocht je de gehele dag aanwezig zijn, is er een lunch aanwezig en natuurlijk koffie en thee.

Locatie

Heistraat 2b,
5351 PP Berghem (NB)

Kosten

Per dagdeel kost de deelname €15,00, dit bedrag kun je na je aanmelding overmaken op: 

Rekeningnummer: NL59 RBRB 0777 9559 46
Ten name van: Stichting Veteranen 2 Can Rule
Omschrijving: Deelname Coaching dag Veteranen 28 mei

Let op:  inschrijving is pas definitief als je betaald hebt, voor iedere aanmelding geldt dan ook vol=vol!