Coaching dag voor Veteranen

Zaterdag 19 september 2020

Na het succes in 2019, zijn jullie weer van harte welkom voor de 2e editie van deze coaching dag! Stichting Veteranen 2 Can Rule uit Tiel organiseert deze dag om te laten zien dat coaching heel praktisch kan zijn. De coaching dag is bedoeld voor veteranen uit heel Nederland (ook voor actief dienende veteranen).

Op deze dag kunnen veteranen geheel vrijblijvend kennis maken met 4 verschillende manieren van coaching en 1 workshop Yoga. Naast dat deze dag je meer inzicht geeft in de wereld van coaching op verschillende manieren, belooft het een gezellige en actieve dag te worden!

De coachings activiteiten:

Coaching met Identity Craft

Peter Wijnholds is van Identity Craft, een team ervaren trainers en coaches die kinderen, jongeren en volwassenen coachen en begeleiden.
Zij gebruiken bushcraft methodes als vuur maken en onderkomen bouwen om aan identiteit ontwikkeling en persoonlijke groei te werken. Dit gebeurt altijd buiten in de natuur.  (ruim 1 uur)

Peter Wijnholds | Stichting Veteranen 2 Can Rule
Coaching met paarden
Vivian | Stichting Veteranen 2 Can Rule

Vivian Onstenk is actief dienend veteraan en paardencoach. Met deze combinatie van passies helpt ze collega’s en ex-collega’s. Ze gebruikt haar paarden als coachmiddel zodat je beter in het leven komt te staan. (ruim 1 uur)

Coaching met boogschieten

Jac Rongen

Van Rongen Consult, laat je boogschieten. Dat kan zo simpel zijn als in- en uitademen. Maar meestal kom je tijdens het schieten allerlei spanningen tegen die je lijf in de afgelopen jaren heeft opgeslagen. Daar kun je dan wat mee doen. (ruim 1 uur)

jac rongen | Stichting Veteranen 2 Can Rule
Coaching met roofvogels
Fares | Stichting Veteranen 2 Can Rule

Fares Boustanji van het bedrijf Rebird zet zijn team van roofvogels in. Ze bieden je inzichten, en mogelijk een nieuwe manier van denken en handelen. Je kunt onderzoeken wat het voor jou betekent om vanuit vertrouwen en veiligheid te handelen. (ruim 2 uur)

Coaching met yoga

Sebastiaan Nederhoed (militair, veteraan, vitaliteitscoach en yogadocent) is van Yogability Benelux, een yogaconcept dat je helpt om jouw mobiliteit, flexibiliteit, balans en lichaamsbewustzijn te vergroten. Met Yogability kun je je (ademhalings)spieren versterken, spanningen wegnemen en je ademhaling verbeteren.

yogability | Coachingsdag 2 Can Rule

Wie, Wat, Waar

De dag is verdeeld in 2 dag delen. Je kunt kiezen om in de ochtend (10.00-12.30) of in de middag (13.30-16.00) of natuurlijk allebei de dagdelen, deel te nemen aan de activiteiten. Per dagdeel kun je 2 Coachingsactiviteiten volgen met uitzondering van de “Coaching met Roofvogels”, deze activiteit zal één geheel dagdeel in beslag nemen.

Voor het ochtendprogramma ben je van harte welkom vanaf 09.30 en voor het middagprogramma vanaf 13.00. Wees op tijd!

Mocht je de gehele dag aanwezig zijn, is er een lunch aanwezig en natuurlijk koffie en thee.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onze contact pagina middels het contactformulier of stuur een e-mail naar 2canrule@gmail.com. Vergeet niet te vermelden aan welke activiteiten je in de ochtend en/of de middag wilt deelnemen!

Kosten

Per dagdeel kost de deelname €15,00, dit bedrag kun je na je aanmelding overmaken op: 

Rekeningnummer: NL59 RBRB 0777 9559 46

Ten name van: Stichting Veteranen 2 Can Rule

Omschrijving: Deelname Coaching dag Veteranen 19 september

Let op:  inschrijving is pas definitief als je betaald hebt, voor iedere aanmelding geldt dan ook vol=vol!

Locatie

Heistraat 2b,
5351 PP Berghem (NB)