Van Marrewijk Financieel Advies

Mijn naam is Paul van Marrewijk, ik ben geboren in 1962 en woon samen met mijn partner Mia en kinderen in Tiel. Mijn tweelingdochters wonen inmiddels zelfstandig.

Ik heb ruim 40 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Tijdens mijn loopbaan heb ik diverse functies bekleed bij banken. Ik ben geroutineerd in alle facetten van financiële dienstverlening. Naast alle wettelijk vereiste WFT opleidingen ben ik Gecertificeerd Financieel Planner (FFP), Erkend Financieel Adviseur (EFA) en Erkend Hypotheek Adviseur (SEH).

Begin 2017 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer met Van Marrewijk Financieel Advies. Met mijn jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening ga ik als zelfstandig financieel adviseur verder. Ik hecht daarbij veel waarde aan onafhankelijk advies, ruimte voor maatwerk en persoonlijke aandacht voor de klant. Deze zaken zie ik steeds meer verdwijnen bij (groot)banken en andere organisaties terwijl de behoefte hieraan juist toeneemt.

Uw persoonlijke situatie, wensen en doelstellingen zijn leidend voor het financieel advies dat u van mij krijgt. Naast mijn genoemde ervaring en deskundigheid onderscheid ik mijzelf door een echt persoonlijke aanpak en een duidelijk no-nonsense houding in advies en begeleiding.

Meer weten?

Wilt u vrijblijvend meer informatie over mijn diensten of wilt u misschien een afspraak maken? Neem dan contact op via mijn website!

Bekijk de website